Обучения

Добре дошли в платформата за дистанционно обучение по проект „Достоен труд за доставчиците и подизпълнителите на мултинационалните компании”. Предлагаме ви бърза, лесна и удобна възможност да придобиете нови знания и умения, както и да подобрите и развиете професионалните си компетенции и личностни качества. След завършване на нашите курсове ще повишите самочувствието и конкурентоспособността си, ще се чувствате по-мотивирани за работа и ще вършите ежедневните си работни задължения с лекота. Достъпът до обученията е изцяло съобразен с вашите потребности, може да се обучавате в удобно за вас време и място. Курсовете са на модулен принцип, всеки от които се провежда в рамките на 16 часа. Всеки курс съдържа  определен набор учебни материали, отговарящи на темите в учебната програма – теоретични лекции, презентации, упражнения, видео материали, казуси и тестове. След успешно приключване на избрания от Вас курс, получавате сертификат.

Избери курс и се регистрирай сега!

Ако имате затруднения или въпроси при регистрацията, вижте тази инструкция!

За въпроси можете да се свържете с нас:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Тел.: + 359 2 4010 619
Адрес: гр. София, 1040 пл. Македония 1, ет.15, стая 9

Темата за стреса и неговото въздействие е една от най-актуалните теми за всеки работещ у нас и по света. Определян като един от „бичовете на съвременния човек”, стресът е неразделна част от нашето ежедневие. В този курс ще научите как стресът може да бъде едновременно и подпомагащ, и деструктивен фактор в дейностите, с които се занимаваме.

Прочети още...

Курсът е разработен от водещи експерти юристи и икономисти с дългогодишен опит в КНСБ. Целта на обучението цели да се повиши  информираността за основните права и задължения, произтичащи от трудовото и осигурително законодателство и възможности за защита на работниците и служителите, и създаване на предпоставки за намаляване на упражняване на нерегламентирани практики при осъществяване на трудовите отношения.

Прочети още...

От фирмената среда и ценности през конфликтите на интереси до иновационноата ориентация на фирмената култура, този курс Ви предоставя стабилна основа от познания, необходими за успешната Ви работа в сферата на човешкия капитал.

Прочети още...

Целта на курс "Управление на времето" е да повиши капацитета Ви да управлявате личното и екипното си време. Да разширите знанията си в сферата на управлението на времето. Да развиете практически умения за ползване на инструменти за time management, както и да усъвършенствате вашите лични стилове за управление на времето.    

Прочети още...

Конфликтите са част от нашия личен и професионален живот. Причината може да бъде липса на информация, конкуриране за победа и влияние, опасения от загуби, силна негативна емоция и много други. Независимо какви са причините за конфликт, успешното поведение се състои в избора на стил на комуникация, с който да запазим респект и уважение към другата страна и да отстояваме своя интерес.

Прочети още...

Разработването и управлението на проекти, национални или европейски, може да Ви донесе големи ползи, при това не само финансови. Чрез придобиването на умения за работа по проекти, ефективността и ефикасността на работа Ви ще се повиши като цяло – в планирането и организирането, комуникацията и при работата в екип. Реализирането на проекти ще Ви даде възможност за постигне на важни стратегически цели.

Прочети още...

Предприемачеството и нововъведенията на работното Ви място са ключов момент от кариерното Ви развитие. За да бъдете успешни в мечтите си, трябва да подплатите работата си със солидно количество знания, информация за добри и лоши практики, да си отговорите на много въпроси и да вземете важни решения. Проверете и подредете наличните си ресурси от амбиция и цели, а ние ще ви помогнем именно с нови знания и идеи. Разнообразните и практически насочени теми ще ви помогнат бързо и лесно да стигнете до крайната Ви цел. Чрез този курс, ще овладеете тайните на успешното правене на бизнес и предприемачеството.

Прочети още...

Проект №: BG05M9OP001-1.012-0001

"Проект  BG05M9OP001-1.012-0001  „Достоен труд за доставчиците и подизпълнителите на мултинационалните компании“, финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Проекта се осъществява от Конфедерация на независимите синдикати в България в партньорство с Българска стопанска камара и Конфедерация на работодателите и индустриалците в България"

Календар

December
Пон Вт Сря Чет Пет Съб Нед
0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0

Курсове